Inneholder afiliatelenker
My type of candy!
Sjokoladefudge med crunchy topping er perfekt når man er sugen på noe søtt!
Oppskriften er lavkarb, rå, paleo, og laget helt uten gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn og egg.
Rå sjokoladefudge
ca 9 stk
3-4 ss Kokossirup eller annen flytende søtning
2 store ts Mandelsmør – eventuelt annet nøttesmør
1 klype Himalayasalt
1 klype Vaniljepulver
3 ss smeltet Kakaosmør
1 ss Rå Kakaopulver
TOPPING
Mandler
Gresskarkjerner
Frysetørrede bær
FREMGANGSMÅTE
1. Rør sammen kokossirup, mandelsmør, salt og vaniljepulver.
2. Tilsett en og en spiseskje smeltet kakaosmør og bland inn til du får en jevn konsistens.
3. Bland deretter inn kakaopulveret.
4. Dekk en liten form med bakepapir og hell massen over. Strø over hakkede mandler, gresskarkjerner og frysetørrede bær.
5. Sett kaldt til fudgen er stiv,- gjerne i fryser.
Rut opp og nyt!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ingen tvil om at jeg skal lage disse ihvertfall! Så kjempe godt ut!
Nora Piscopo: Så hyggelig å høre. De er veldig gode! 😀
herremin, det så godt ut! 🙂
Jannicke Elnæs: Takk, veldig veldig godt! 😀