Inneholder afiliatelenker
Lavkarbo, søtt og veldig godt!
Disse cookiesene er så deilige, også går det kun ca 15 minutter å lage fra du begynner til de er ferdig stekt!
Dette er hva jeg kaller en luksusoppskrift i hverdagen!
Hasselnøttcookisene er fri for gluten, melk, raffinert sukker, soya, korn, egg og mandler!
Seige hasselnøttcookies
ca 18 stk
3 dl Hasselnøtter
80 g Fibersirup clear
3 ss Sukrin gold
70 g Melkefritt smør
1 ts Bakepulver
Hakket sukkerfri og melkefri sjokolade
FREMGANGSMÅTE
1. Sett stekeovnen på 180 grader
2. Finhakk nøttene.
3. Ha fibersirup og sukrin gold i en kjele og kok opp under omrøring. Ta kjelen av platen og rør inn smøret.
4. Bland sammen de hakkede nøttene og bakepulveret og rør sammen i kjelen til alt er godt blandet.
5. Bruk en teskje og legg små klatter på et bakepapir med godt med mellomrom og topp med litt hakket sjokolade. De flyter veldig ut, jeg tok 9 stk på et brett og stekte i to omganger.
6. Sett midt i ovnen og stek i ca 10 min pluss/minus.
7. Avkjøl på rist til de er helt kalde.
TIPS!
– Tilsett gjerne en klype salt og vaniljepulver for en enda rundere smak!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Så gode dem ser ut!
nam
Evelin: VELDIG GODE
Victoria Larsen: Takk!
Veldig gode!