Enkel middag på noen få minutter!
Just the way i like it!
Masse deilige grønnsaker og masse deilig smak!
Wok med biffstrimler
ca 4 personer
600 g Biffkjøtt i strimler
400 g Brokkoli
1/2 Søtpotet
2 Gulrøtter
1 Gul løk
1/2 Rød paprika
1/2 Grønn paprika
1 boks Bambussksudd
1/3 Chilli
1 Vårløk
Peanøtter
Nøytral olje
Glutenfri Soyasaus
Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Varm opp en wok/stekepanne med litt olje og stek biffstrimlene med salt og pepper i ca 2 minutter. – Stek gjerne i 2 omganger slik at kjøttet ikke blir kokt, men stekt. Ha kjøttet over i en bolle og sett til side.
2. Kutt og del grønnsakene. Start med å steke løk, søtpotet og gulrøtter i litt olje til løken er blank. Tilsett deretter bambusskudd, paprika og brokkoli og la det steke sammen i noen minutter. Ha tilslutt i chilli, vårløk, peanøtter og biffstrimler, tilsett ønsket mengde soyasaus og la det surre sammen i et par minutter.
3. Server og nyt!
TIPS!
– Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig, i wok kan det meste brukes!
– De forskjellige grønnsakene har forskjellig steketid, derfor steker jeg de som trenger lengst tid først.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut!
Mmm, dette så utrolig godt ut, og for noen flotte og fargerike bilder
Victoria Larsen: Takk, det smakte helt nydelig!
Pernille: Takk takk!
Det smakte helt nydelig! 
Det så helt nydelig ut
Flotte bilder!
dreamofstyle: Takk, takk!
Smaker helt fantastisk!
Så godt det så ut!
elisebr: Takk takk!
Veldig godt og enkelt! 