Mandags middag!
Tidlig middag eller sen lunsj?
Denne oppskriften er noe jeg pleier å lage ofte. Som regel slenger jeg den fort sammen oftest til kveldsmat, og dermed har oppskriften ikke kommet på bloggen før nå dessverre. Det her er superdigg “comfort food”! En skål med dette her og jeg er happy!
Varm salat med posjert egg
2 porsjoner
2 Egg
Bacon
1 pk.Grønnkål
1 Søtpotet
1 pk. Cherry tomater
1 boks Bambusskudd
Olivenolje
Himalayasalt
Pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Stek bacon i en panne for seg.
2. Kutt søtpotetet i terninger, ha i en stekepanne med litt olje og stek til de er gyldne. Ha deretter i tomater og bambusskudd og stek videre i noen minutter. Ha tilslutt i grønnkålen og surr det lett sammen i ca 1 min.
3. Bland sammen baconet med grønnsakene, ha gjerne over litt olivenolje, salt og pepper og topp med posjert egg. (oppskrift under bildet)
POSJERTE EGG
1 ts Eddik
Himalayasalt
FREMGANGSMÅTE
1. Kok opp vann i en kjele, tilsett deretter eddik og salt. Skru ned platen til rett under kokepunktet. Knekk eggene i hver sin lille skål/glass, visp i vannet slik at det blir en virvel og hell egget i. La det ligge i ca 3 min. Bruk gjerne en hullsleiv for å ta det opp.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser kjempe godt ut!
For en kjempe fin fargerikt salat! Digger det bildet der plommen oser ut, mhmmmm!
foodislovefoodislife: Takk for det!
smaker såå godt!
Victoria Larsen: Takk! Det er kjempe godt!
Så godt det så ut!
elisebr: Takk takk! Det er kjempe deilig!
Så veldig fristende ut! Må virkelig prøve
Mai: Kan virkelig anbefales!:D