Inneholder sponsede produkter
Hei og hopp!
I dag vil jeg friste dere med disse enkle og sunne kjeksene laget på kokos!
De er lavkarbo uten gluten, melk, raffinert sukker, korn og soya. Kan også enkelt lages uten nøtter.
Kokoskjeks
8 stk
2 dl Kokosstrø
3 ss Mandelmel – eller annet valgfritt mel
2 Egg
1/2 ++ dl Fibersirup clear
1-2 ts Sukrin +
1 dryss vaniljepulver
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 175 grader
2. Bland alt godt sammen i en bolle og smak til med steviosa, fibersirup og vaniljepulver.
3. Form 7-8 kjeks og trykk ned på et bakepapirkledd stekebrett. Stek midt i ovnen i ca 15-20 min til de blir gyldne på toppen. Avkjøl på rist.
TIPS!
– Fibersirup clear kan byttes ut mot annen flytende søtning.
– Sukrin + kan byttes ut mot annen valgfri søtning.
– Mandelmel kan byttes ut mot annet valgfritt mel.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Åh, disse så gode ut!
Victoria Larsen: Takk, de er veldig lette å lage og kjempe gode på smak!
Har akkurat oppdaget bloggen din, og det ser ut som du lager mye godt
Har lyst å prøve å lage det meste
Hender det at du regner ut kalorier i maten/kakene du lager også? Eller er det alltid mye fett og kalorier forbundet med lavkarbo
Du skjønner jeg går på en diett som har både lite karbohydrater og lite kalorier 
Vibeke: Hei hei!
Personlig regner jeg aldri på kalorier, men jeg lager så mye mat at jeg har et grovt oversikt uten at jeg egentlig bryr meg…
Fett inneholder jo en del kalorier i forhold til karbohydrater, men lager mye som er lavkarbo og proteinrikt, uten alt fettet også..