Kosemat nesten fra bunn!
I dag ble det leftover tacosalat til middag.
Jeg skal absolutt ikke skryte på meg at jeg har kvernet karbonadedeig selv, for det har jeg ikke. Derimot lager jeg tacokrydder selv. Det er så enkelt og man trenger heller ikke mange ingrediensene.
Visste du at ferdig poser inneholder sukker? Noe som absolutt ikke er nødvendig i tillegg til alt for mye salt.
Hjemmelaget tacokrydder
3 ss Chillipulver
2 ts Knuste chilliflak
2, 5 ts Hvitløkspulver
2 ss Spisskummin
2 ss Paprikapulver
2,5 ts Oregano
1 -1,5 ss Himalayasalt eventuelt havsalt
2 ts Sort pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Blandes sammen og oppbevares på et tett glass.
Jeg bruker ca 1,5 – 2 ss ferdig blandet krydder til 400 g karbonadedig.
Vinneren av giveaway`n min ble… BETTINE! Gratulerer! Du får mail!
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser jo kjempe godt ut!
Victoria Larsen: Takk for det
Det så veldig godt ut. Nå fikk jeg lyst til å prøve og lage det selv neste gang jeg skal ha taco e.l.
Pernille: Takk, det kan virkelig anbefales å lage selv
SÅ smart!!
Har selv pleid å kombinert et tacokrydder, men kanskje jeg skal la meg friste av dette? 
idakverkild: Håper du lar deg friste
Absolutt mye bedre å lage selv 
Så gøy! Tusen takk
Ser frem til Mail fra deg 
Bettine: Du har fått mail