Luksusmat midt i uken!
Så mange gode råvarer samlet i en rett. Kun rene naturlige ingredienser uten masse tilsetningsstoffer. Her har jeg fremhevet de gode smakene på en enkel måte uten å gjøre noe særlig med de. Veldig enkelt og veldig veldig godt!

Kalkunbryst med fargerik salat
Kalkunbryst
Smør – jeg brukte melkefri melange
Himalayasalt
Pepper
Isbergsalat
Spinatblader
Agurk
Rødløk
Cherrytomater
Avokado
Appelsin
Gresskarkjerner
Kruspersille
En god olivenolje
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 160 grader.
2. Legg kalkunbrystet i en ildfastform, pensle kalkunbrystet med smør og krydre med salt og pepper. – Du kan også bruke andre krydder eller urter. Sett formen i ovnen og stek i ca 40 min til kalkunbrystet er gjennomstekt. Sjekk gjerne med et steketermometer på den tykkeste delen hvor gradene skal vise mellom 70-72. La brystet ligge å hvile i 15 min før du skjærer det opp.
3. Kutt opp ingrediensene til salaten, bland sammen med gresskarkjerner og dryss over en god olivenolje, salt og pepper.
4. Serverer kalkunen på et fat av salat og topp med kruspersille.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser jo helt nydelig ut det her!
Victoria Larsen: Takk for det