Snacks eller tilbehør!
Superenkelt og godt tilbehør til middagen med grønnsaksfries! Kan også nytes alene som snacks når du har lyst på noe godt midt i uken..:) En lettvint måte å få i seg mer grønnsaker på…
Ved siden av har jeg laget en enkel dressing/ dipp som gir en veldig god smakskombinasjon.

Veggie fries
1/2 Kålrot
1/2 Søtpotet
1 Eggehvite – kan byttes ut mot olje om du ikke tåler egg, men da blir de ikke like sprø
Himalayasalt
Pepper
FREMGANGSMÅTE
1.Sett ovnen på 250 grader varmluft.
2. Skrell og kutt kålrot og søtpotet i staver, og skyld de deretter i kaldt vann.
3.. Pisk sammen en eggehvite lett for hånd, ha eggehviten, salt, pepper og stavene i en plastikkpose og rist sammen slik at alle stavene blir dekket. Fordel de utover på et stekebrett og sett midt i ovnen. Stek i ca 10 min, vend de og stek de deretter i ca 10 minutter til, strø gjerne over litt ekstra salt og pepper.
Dressing lager jeg alltid litt på slump og smaker til underveis gjør derfor gjerne det samme, men du kan gå ut i fra det jeg har skrevet her.
DRESSING
3 ss Ekte Majones
1/2 dl Vegansk alternativ til rømme – eller vanlig rømme om du tåler melk
2-3 3 ss Ketchup – lag selv eller brukt f.eks sukkerfri variant
1 ss Løk, finhakket
1-2 ts Paprikapulver
Himalayasalt
Pepper
Noen dråper sitronsaft
FREMGANGSMÅTE
1. Bland alt sammen og smak til underveis.
-MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Ser jo kjempe godt ut!
Ser skikkelig godt ut! Elsker søtpotet!
Ariel: Takk, elsker søtpotet jeg også!
Victoria Larsen: Takk takk, det kan anbefales!