Inneholder afiliatelenker
I dag har jeg brukt en brødmix fra funksjonell mat til å lage disse rundstykkene. Brødmiksen er fri for både gluten, melk, gjær, sukker og soya, samtidig som den er er lav på karbohydrater og har et høyt innhold av fiber.
Rundstykkene er superlette å slenge sammen da de kun skal blandes med vann.

Rundstykker av brødmix
1 pk. Brødmix fra Funksjonell mat
4 dl Vann
Gresskarkjerner – kan sløyfes
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på 175 grader-
2. Hell brødmiksen i en bolle, tilsett 4 dl vann og bland godt sammen. La røren stå å svelle i ca 5 min.
3. Form rundstykker i ønsket størrelse, legg på et bakepapirkledd stekebrett og strø eventuelt over gresskarkjerner. Sett midt i ovnen og stek i 30 min pluss/minus etter hvor store du lager de.
4. Avkjøl på rist.
– MariaMarisol
Følg meg gjerne på instagram her, facebook her og snapchat “mariamarisol“
Så godt det så ut!
elisebr: Takk, veldig godt og enkelt!