inneholder afiliatelenker
Marshmallows med matcha! 😀
Sukkerfri marshmallows laget med matcha! 😀 Fri for det meste!
MatchaMallows
20 stk Gelantinplater
2 dl Kokende vann
115 g Flytende søtning f.eks kokossirup, honning eller fibersirup clear
15 g Steviosa
1 dryss Vaniljepulver– det er veldig lite som skal til
2 ts Matcha Premium Green Tea Powder
FREMGANGSMÅTE
1. Legg gelantinplatene i bløt i kaldt vann i ca 5-10 min.
2. Klem vannet ut av platene, ha de over i en miksebolle og hell over kokende vann. La det ligge å løse seg opp uten å røre.
3. I mellomtiden ha flytende søtning, steviosa og vaniljepulver i en kjele og varm opp på svak varme til steviosasukkeret har løst seg opp. Hell deretter blandingen over i miksebollen sammen med matchapulver.
4. Start mikseren på lav hastighet, og øk gradvis hastigheten til maks. Pisk til du får en luftig herlig grønn blanding.
5. Kle en form med bakepapir, hell i marshmallowsblandingen og sett i kjøleskapet til det har stivnet, ca 2 timer.
6. Skjær opp i ønskelig store biter og nyt!
-MariaMarisol
ÅH, spennende! 😀
Victoria Larsen: Takk takk 😀
Så godt det så ut! 🙂
Hmm ser veldig fantastisk mmm marshmallows 🙂
Art: Takk takk 🙂