Inneholder afiliatelenker
Sunt og godt!
Hjemmelagde cookies med deilig sjokolade. Fri for gluten, melk, sukker, soya, korn og raffinert sukker! Disse kan du nyte med den beste samvittighet!
Cookies med sjokoladebiter
4 stk store cookies
50 g Kokosolje
50 g Mandelmel
1 ts Bakepulver
20 g Kokossukker , sukrin gold, eller annen valgfri strøsøtning.
1 Egg
1 klype Himalayasalt
1 klype Vaniljepulver
Sukkerfri og melkefri sjokolade. f.eks en av disse
FREMGANGSMÅTE
1. Smelt kokosolje, ha i stevia karamell og sett til side.
2. Bland sammen de tørre ingrediensene og rør inn i kokosoljen til det er godt blandet sammen.
3. Tilsett egget og pisk det godt inn med en gaffel.
4. Del deigen i 4, form runde kuler og trykk de ned på et bakepapirkledd stekebrett. Strø godt over med hakket sjokolade.
5. Stek på 180 grader i ca 8 min. pluss/minus – ovner varier. Følg med så de ikke blir brent.
-MariaMarisol
De ser jo kjempe gode ut!
Victoria Larsen: Takk, det er de også!
Hva kan jeg erstatte mandel-mel med når jeg er allergisk? Går selv på lav-karbo
Juni Marie: Prøv med kokosmel!
Men halvere mengden først og se ann konsistensen. Spe eventuelt på med litt til….