Rå hvit sjokoladekake

Årets nyttårskake!

– Raw hvit sjokoladekake som smaker helt fantastisk! 😀

Fri for gluten, melk, soya, korn, raffinert sukker og cashewnøtter, som gjør kaken allergivennlig. 😀

Rå hvit sjokoladekake

BUNN

50 g Dadler

150 g Valnøtter eller andre nøtter

1stor ss Kokosolje

 

FYLL

85 g Kakaosmør

65 g Kokossmør

150 g Mandelmelk, usøtet

1/2 boks med Kokoskrem (fra 1 boks med kokosmelk kun halvparten av den tykke stive delen på toppen)

1/5 ts Vaniljepulver

2-3 ss Kokossirup eller annen flytende søtning

FREMGANGSMÅTE

1. Start med å lage fyllet ved å ha nøtter og dadler i en food prosesor og kjør sammen til en klebri konsistens sammen med kokosolje. Press massen ut i en springform kledd med bakepapir ca 16cm og sett i kjøleskapet.

2. Smelt kakaosmør og kokossmør over vannbad. Når det har smeltet rører du inn mandelmelk, vaniljepulver, flytende søtning og til slutt kokoskremen

3. Hell fyllet over bunnen og sett tilbake i kjøleskapet til kaken har blitt stiv.

4. Pynt gjerne med friske bær.

 


-MariaMarisol
 

#rawkake #rawfood #hvitsjokolade #kake #oppskrift #mat #kosthold #sunt #sunnmat #glutenfri
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg