Rå lavkarbo karamellfudge


Hei og hopp!

Håper dere  fortsatt har en fin jul og koser dere max!

i dag skal dere få oppskrift på sunne allgerivenlige karamell fudge, som er superlette å lage. -Fri for gluten, melk, soya, korn og raffinert sukker.


 

Karamellfudge

60 g Nøttesmør 

30 g Kakaosmør

2-3 ss Flytende søtning 

1 klype Salt – jeg brukte himalayasalt

Noen dråper stevia karamell

 

FREMGANGSMÅTE

1. Smelt kakaosmør over vannbad.

2. Rør sammen nøttesmør, flytende søtning, salt og stevia karamell med en gaffel. Hell i litt og litt smeltet kakaosmør og rør til en jevn masse,- det er ikke sikkert du trenger alt kakaosmøret, pass på så massen ikke skiller seg. Skiller den seg tilsett mer nøttesmør.

3. Hell over i en form med bakepapir og sett i kjøleskapet i ca 2 timer. Eventuelt fryser for kortere tid.

4. Rut opp med kniv i ønsket størrelse og nyt!

 

TIPS!

– Bruk det nøttesmøret du eventuelt har tilgjengelig. Jeg har laget disse både med cashewnøttsmør, mandelsmør, og hasselnøttsmør og det smaker like godt alt sammen.

– For å få en skikkelig karamellsmak på fudgen bruker gjerne mørk flytende søtning som f.eks kokossirup, yaconsirup eller fibersirup gold. (OBS! sistnevnte burde unngås om du har cøliaki)


-MariaMarisol
 

 

#karameller #fudge #rå #rawfood #melkefri #sukkerfri #glutenfri #mat #oppskrift #lavkarbo karamellfudge
4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg