Inneholder affiliatelenker
God søndag!
I dag er jeg i skikkelig julestemning! Allerede kjøpt og pakket inn flere julegaver i helgen. Hehehe XD Målet mitt er å være ferdig før 1. desember! Det er så deilig å slippe det stresset i siste liten med mange mennesker i butikkene, kaos og sjo og hei. Da kan jeg heller bare nyte førjulstiden fullt ut.
Over til dagens oppskrift. – Hjemmelaget lavkarbo kakao uten melk, med ekstra god topping.
Oppskriften er uten gluten, melk, sukker og soya.
Lavkarbo kakao uten melk
1 kopp
2,5 dl Mandelmelk – eller annen valgfri melk
2,5 ts Kakaopulver
2,5 ts Sukrin gold eller kokosblomstsukker
1 klype vaniljepulver (kan sløyfes)
Tilleggs ingredienser til topping
Kokoskrem eller annen piskbar fløte + litt sukrin melis og vaniljepulver
Kanel eller pepperkakekrydder
Hakket sukkerfri og melkefri sjokolade – jeg brukte denne
FREMGANGSMÅTE
1. Varm opp melken i en kjele.
2. Tilsett kakaopulver og sukrin gold og rør godt til det er oppløst. Smak til underveis og tilsett eventuelt mer søtning, kakao eller melk etter hvor sterk og søt du vil ha den.
3. Pisk opp kokoskrem/fløte med litt sukrin melis og vaniljepulver.
4. Hell kakaoen over i en kopp/glass og nyt med pisket krem, et dryss kanel og hakket sjokolade. (kan sløyfes)
-MariaMarisol
Åh, denne både ser og høres veldig god ut! .-D
Victoria Larsen: Takk! Skikkelig digg!
Tjo og hei, vel?