Inneholder affiliatelenker
God morgen!
I dag ble det en litt annen frokost på meg enn vanlig. Jeg spiser som regel en skikkelig fett og proteinrik frokost, men i dag hadde jeg rett og slett lyst på god gammaldags havregraut.
For å gjøre grøten mer blodsukkervennlig tilsatte jeg et rent proteinpulver og smør. Visste du at når du spiser sunt fett og proteiner sammen med karbohydrater vil ikke blodsukkeret stige like mye som om du hadde spist karbohydratene alene…
Proteinrik havregrøt
1 porsjon
1,5 dl Havregryn – glutenfri
1,5 dl Mandelmelk – eller annen melk
1,5 dl Vann
1 ss Erteprotein
TOPPING
Smør
Jordbær
Valnøtter
FREMGANGSMÅTE
1. Bland sammen havregryn, melk og vann i en kjele og kok opp mens du rører. Når grøten har kokt opp skrur du ned varmen og lar den stå å småkoke i ca 3 min til.
2. Ta kjelen av platen og rør inn erteprotein.
3. Topp med smør, kanel, steviosa, friske bær og nøtter.
-MariaMarisol
Ser veldig godt ut!
Åh, det her så kjempe godt ut!
Tessa Bennett: Takk! Det er sååå godt!
Victoria Larsen: Takk! Kan virkelig anbefales