Lavkarbo fudge laget av gojibær!
Helt uten gluten, melk, sukker, soya, korn og nøtter!
Gojifudge
ca 12 stk store
1 dl Kokosolje
1 dl Gojibær
5 ss Kokosstrø
2 ss Fibersirup gold
1 ss Kokosblomstsukker eller sukrin gold
FREMGANGSMÅTE
1. Start med å legge gojibærene i bløt i minimum 10 min.
2. Ha kokosolje (ikke smeltet) i en food prosessor, hell av vannet på gojibærene og kjør sammen med kokosoljen.
3. Tilsett resten av ingrediensene og miks sammen til en ganske jevn konsistens. Det tar noen minutter så vær tålmodig. – Det gjør ingen ting med litt biter, det hadde jeg i min.
4. Hell over i silikonformer og sett i kjøleskapet til fudgen har blitt stiv.
TIPS!
– Doble gjerne oppskriften, de holder seg godt en stund i kjøleskap, og enda lenger i fryseren.
– Fibersirup gold kan byttes ut mot annen flytende søtning, f.eks honning, agavesirup, yaconsirup eller lønnesirup.
-MariaMarisol
Ohhhh yum
Ser sykt gode ut!
Spennende, de så gode ut
Nina: Takk, de er kjempe gode
Victoria: Takk, de er kjempe gode!
Emma Olsen: