Sjokolade med bringebærfyll

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Inneholder afiliatelenker 

Lille lørdagskos!

Hjemmelaget sjokolade med bringebærfyll! 😀 Helt uten gluten, melk, sukker, soya og korn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 Sjokolade med bringebærfyll

 

100g Mørk sjokolade uten sukker (og melk) Oppskrift på hjemmelaget sjokolade her

 

FYLL

60 g Cashewnøttsmør

50 g Frosne bringebær

1-2  ss Flytende søtning

1 klype Vaniljepulver

Noen dråper flytende stevia – kan sløyfes

 

FREMGANGSMÅTE

1. Smelt sjokoladen over vannbad, fyll formene ca 1/3 fulle og smør sjokoladen opp langs kanten. Sett formene i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet.

2. Lag fyllet ved å blande cashewnøttsmør og bringebær i en blender til en jevn konsistens. Smak deretter til med vaniljepulver, flytende søtning og eventuelt stevia.

3. Ha fyllet over den stivnet sjokoladen, men pass på å la litt plass igjen på toppen. Fyll deretter på med sjokolade på toppen. 

4. Sett i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet ca 1/2- 1 times tid. 

Oppbevares kaldt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

TIPS!

– Som flytende søtning kan du f.eks bruke honning, agavesirup, yaconsirup, lønnesirup eller fibersirup.

– Anbefaler absolutt å lage sjokoladen selv, men du kan også bruke en ferdig type. Smelt gjerne sjokoladen med 1/2 ts kokosolje.

– Melkefri og sukkerfri sjokolade med høyt kakaoinnhold er f.eks “Mørk sjokolade fra Cloetta” fåes på blant annet Kiwi, “Mørk sjokolade fra SUKKERFRITT”, eller f.eks “72%Kakao fra Ombar“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-MariaMarisol

 

#sjokolade #bringebær #bringebærfyll #hjemmelaget #raw #sunt #mat #oppskrift #lavkarbo #sukkerfri #melkefri
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg