inneholder affiliatelenker
superenkle kokosmuffins på lavkarbo måten!
– helt fri for gluten, melk, sukker, soya, korn og nøtter! 😀 Perfekt høstferiekos enten om du har dratt på fjellet eller nyter ferien i byen.
Kokosmuffins
ca 10 stk
4 egg
3-4 ss Kokosblomstsukker
1 ts Bakepulver
1 ts Vaniljepulver
1 dl Kokosmel
1 dl Kokosmelk – fløte eller annen væske
1 klype Salt
FREMGANGSMÅTE
1. Pisk egg og kokosblomstsukker til en tykk og luftig eggedosis. Tilsett deretter bakepulver, salt og vaniljepulver og pisk videre.
2. Sikt inn kokosmel og bland inn for hånd, rør deretter inn melken.
3. Fordel røren i 10 muffinsformer, topp med kokoschips og stek midt i ovnen på 175 grader i ca 20 min. – Følg med underveis da ovnene er forskjellige.
TIPS!
– Kokosblomstsukker kan byttes ut mot f.eks sukrin eller sukrin gold.
– Vaniljepulver kan byttes ut mot stevia vanilje dråper.
-MariaMarisol