inneholder affiliatelenker
Helgens bakst er i boks!
Supergod lavkarbo krydderkake laget helt uten gluten, melk, sukker, soya og korn!
Krydderkake
4 Egg
3 ss Sukrin eller Kokosblomstsukker
50 g Malte nøtter – F.eks. mandler, valnøtter, hasselnøtter eller en blanding.
50 g Mandelmel
2 ts Bakepulver
1 ts Kanel
1 ts Kardemomme
1 dryss Ingefær
1 dryss nellik
1/2 ts Vaniljepulver
1 liten klype Himalayasalt
1 dl Kokosolje
2 ss Fibersirup Gold
FREMGANGSMÅTE
1. Sett ovnen på180 grader.
2. Mal nøtter til mel og bland sammen med resten av de tørre ingrediensene.
3. Smelt kokosolje på svak varme.
4. Skill eggene fra hverandre, pisk eggeplommene med 2 ss Sukrin til eggedosis og pisk eggehvitene stive med 1 ss sukrin.
5. Sikt inn de tørre ingrediensene i eggedosisen, deretter blander du inn kokosoljen og vender til slutt inn eggehvitene med en slikkepott. – Smak til om du eventuelt ønsker mer krydder.
6. Hell røren over i en form ca 22 cm og stek midt i ovnen i ca 30 min.
7. Avkjøl i formen på rist
TIPS!
– Dryss gjerne litt sukrinmelis over toppen, og server med friske bær.
– Kaken holder seg godt i romtemperatur i noen dager.
– Kaken kan fint fryses og tines på benken.
-MariaMarisol
Elsker krydderkake <3
Veldig mange ingredienser her jeg ikke har da, men ellers virker den god ^^
Henriette Celin: Den er veldig god, og smaker ikke sunt!
Visste du at alle ingrediensene har jeg kjøpt på Meny! Både mandelmel, sukrin, kokosolje og fibersirup. 
SV: Åja, nyttig å vite. Da skal jeg bli flinkere å lete etter sånt der