Kjøttfri middagstallerken!
Rask og næringsrik middag med masse gode smaker, som samtidig er billig å lage.
Kjøttfri tallerken
Søtpotet
Vannkastanjer
Grønnkål
Avokado
Cherrytomater
2 Egg pr. person
Olivenolje
Hvitløksfedd – kan sløyfes!
Himalayasalt
Pepper
1 Håndfull nøtter pr.person – kan sløyfes!
FREMGANGSMÅTE
1. Skrell og del søtpotet i terninger, del tomatene i skiver og riv grønnkål i ønsket størrelse. (Gjerne litt store deler da de krymper når de stekes).
2. Ha søtpotet og vannkastanjer i en stekepanne med olje, hvitløksfedd, salt og pepper. Stek på middelsvarme til søtpotetterningene er møre. Tilsett deretter grønnkål og tomater og la de surre i pannen i et par minutter.- Krydre mer om du ønsker.
3. Ta grønnsakene ut av pannen. Stek speilegg med olje og krydder, stikk gjerne hull på plommene og stek på begge sider.
4. Del avokadoen i to og server med de stekte grønnsakene, egg og nøtter.
-MariaMarisol
Så bra du har laget en kjøttfri middag 🙂 Spør du meg så er kjøttfri middag det aller beste <3
Mye godt her da 😀
Henriette Celin: Takk takk :*
Inga Gilberg: Helt enig! 😀