Hei og hopp!
Tenkte jeg skulle friste dere med en superdeilig lomepizza laget fra bunn. Oppskriften er lavkarbo uten soya, gluten, melk og korn.
Jeg har brukt disse hjemmelagde tortillalefsene og toppet de med masse godt.
Jeg tilsatte pizzakrydder i deigen slik at den fikk masse masse smak.
Når lefsene var ferdig stekt toppet jeg med:
Tomatpure
Tomater
Kalkunskine
Purreløk
Ruccola
Champingnon
Knust hummus chips – (eventuelt ost)
Oregano
Stekte videre i ovnen på 225 grader til fyllet var stekt.
TIPS!
Tåler du ikke melk, slik som meg, er knust chips en perfekt erstatning. Her har jeg som nevnt ovenfor brukt chips av hummus som er et mye sunnere alternativ enn vanlig chips. Du kan fint også bruke proteinchips eller annen chips som er “sunnere”, men sjekk alltid ingredienslisten så du ser hva du får i deg!
-MariaMarisol
Er så godt det! takk for denne varianten
Henriette Celin: Bare hyggelig søte deg <3