Energicookies med kun ingredienser du får på vanlig matbutikk!
Oppskriften er uten gluten, melk, soya, gjær og raffinert sukker. Faller i smak hos hele familien og passer ypperlig i matpakken. 🙂
Energicookies
Ca 10 stk
2 dl Glutenfrie havregryn
2 dl Mandler – eventuelt andre nøtter
1/2 ts Bakepulver
4 ss Flytende søtning – f.eks yaconsirup, honning eller fibersirup
5 ss Vann
Ønsket mengde tranebær eller andre tørkede bær/frukt
FREMGANGSMÅTE
1. Kjør havregryn og mandler til grovt mel i en food prosessor.
2. Ha det grove melet i en bolle og bland inn resten av ingrediensene til en deig.
3. Del deigen i ca 10 like store deler og form cookies på et bakepapirkledd stekebrett. Trykk de ned slik at de blir flate.
4. Stek midt i ovnen på 180 grader varmluft i ca 15-18 min. Skru gjerne av ovnen de siste minuttene med døren på gløtt for ekstra sprø kjeks.
5. Avkjøl på rist
.
Kutt gjerne opp fersk frukt og legg med i matboksen. Godt for store og små! 😉
-MariaMarisol
Så gøy! har alle ingrediensene til disse, hihi. Takk for fin oppskrift 😀
Henriette Celin: Så bra! 😀 morgen dagens niste kanskje? 😉
Det kan godt være! eller vet du hva, jeg tror jeg heller skal overraske kjæresten med noen sånne når han kommer på torsdag 😀
De så utrolig digge ut 🙂 genialt at man kan kjøpe alt på butikken, og ikke må på helsekost å kjøpe alt mulig som koster sykt mye
Sofie Caroline Nilsen: Ja, ikke sant, det har heldigvis blitt så mye rene produkter man kan få kjøpt på vanlig matbutikk! 😀
Henriette Celin: Så heldig kjæreste! 😀
SV: Ja, håper han liker de 😉
Nam. De så gode ut 😀 Jeg elsker å bake kjeks.
Randi Annette Enge: Takk:) ME TOO ! 😀
Henriette Celin: Jeg også 😉