inneholder affiliatelenker
Superenkel RÅ granola som ikke trenger steking!
Jeg trengte litt inspirasjon til frokost i dag, og oppskrifter som lages på 1-2-3 er mine favoritter i farta. En granola som ikke trenger steking og som har masse smak.
Helt naturlig glutenfri, melkefri og sukkerfri! Deilig på både grøt, yoghurt og smoothies.
Kjøleskapsgranola
1 dl Nøtter – Jeg bruke mandler, valnøtter og peanøtter
1/2 dl Kokosstrø
1 dl Frø og kjerner – Jeg brukte solsikkekjerner og gresskarkjerner
1/2 dl Gojibær og tørkede blåbær
4 ss Rennende kokosolje
2 ss Flytende søtning – F.eks Honning, lønnesirup eller fibersirup gold
1 klype Himalayasalt
FREMGANSMÅTE
1. Grovhakk gjerne noe av nøttene, bland deretter sammen alle tørre ingredienser og rør tilslutt inn kokosolje og flytende søtning.
2. Bre utover et bakepapir og sett i kjøleskapet et par timers tid, eventuelt i fryseren noen minutter. Bryt deretter opp i ønsket store biter, ha i en krukke og oppbevar i kjøleskapet.
TIPS!
– For en helt raw-paleo oppskrift kan du bruke f.eks honning eller lønnesirup som søtning. Vil du ha oppskriften 100% lavkarbo kan du bruke fibersirup.
– For en nøttefri oppskrift kan du bytte ut nøttene mot mer frø, kjerner eller kokos.
-MariaMarisol
Hørtes kjempegodt ut
Så enkelt og greit
Deilig
Nina: ja, kjempe enkelt og kjempe godt:)
Henriette Celin: Takk, det er kjempe godt !:)