Ostekake i glass

SAMSUNG CSC

 

Ostekake i glass

Deilig fredagskos! ♥ Helt uten gluten, melk, sukker, egg og soya! 

SAMSUNG CSC

Ostekake i glass

Oppskriften gir ca 3 porsjoner.

BUNN
80 g Valnøtter,- eller andre nøtter

1 ss Kokosolje

2 ts Sukrin gold,- eller kokosblomstsukker

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bland sammen ingrediensene i en food processor og fyll bunnen av glassene.

2. Sett i kjøleskapet til fyllet er klart.

 

“OSTEMOUSSE”

150 g Cashewnøtter

3 dl Sterk blandet saft – jeg brukte sukkerfri bringebærsaft

3 Gelantinplater

1 ts Sitron

2 ss Kokoskrem

1-2 s Fibersirup

 

FREMGANSMÅTE

1. Bløtlegg gelantinplatene i 5 min. Kok deretter opp blandet saft og rør ut platene i det kokende vannet.

2. Ha cashewnøtter i en food processor og kjør til du nesten får nøttesmør. 

3. Tilsett halvparten av saftblandingen og bland sammen.

4. Tilsett resten av ingrediensene, men litt og litt av saftblanding om gangen.

5. Kjør i noen minutter til du får en luftig mousse. 

6. Hell over i glassene og sett kaldt til moussen har stivnet

 

GELELOLOKK

3 dl Sterk blandet saft. – Jeg brukte bringebær

3 gelantinplater

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bløtlegg gelantinplatene i kaldt vann i 5 min. 

2. Kok opp saft og rør ut platene.

3. Avkjøl til romtemperatur og hell deretter over den stivnede moussen. 

SAMSUNG CSC

TIPS!

Jeg brukte fibersirup og sukrin gold som søtning, men du kan fint bruke noe annet. F.eks. Honning, sukrin, stevia eller kokosblomstsukker.

– Kokoskrem er den tykke delen på kokosmelken. I stedet for den kan du bruke ostekrem eller f.eks kesam.

SAMSUNG CSC

-MariaMarisol

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg