Veggie fritters/grønnsakslapper
– helt uten gluten, melk og soya! Perfekt til alle dagens måltider, spesielt for deg som trenger ny inspirasjon til å spise mer grønnsaker. Ta gjerne med som niste, like gode varme som kalde
Nyt gjerne sammen med en hjemmelaget dipp! Feks. Guacomole, hummus, hvitløksdressing eller server i tomatsaus.
Veggie Fritters
2 Egg
3 ss Mel – jeg brukte Sesammel
2 ts Fiberhusk
1/2 dl Vann
1 Squash
2 Gulrøtter
1 Løk
Himalayasalt
Pepper
FREMGANGSMÅTE
1. Riv squash og gulrøtter og legg det over i et dørslag med en klype salt og la det renne av seg i 15 min.
2. Lag røren av egg, vann og mel, ha i hakket løk og vend inn revne grønnsaker.
3. Rør inn fiberhusk og krydder.
4. Ha i en stekepanne med kokosolje på middels varme. – Stek godt på begge sider.
-Maria Marisol
Så veldig lekre og gode ut
Henriette Celin: Takk, veldig gode!