Omelettwrap
– Enkelt å lage og ta med seg i matboksen. Samtidig som det smaker godt og gir deg masse god næring! Jeg lager omeletten av kun egg og vann + litt krydder, dermed blir wrap`n både glutenfri og melkefri.
Kan fint lages kvelden før.
Jeg fylte omeletten med left over taco, kyllingkjøttdeig, avokado, hummus og masse grønnsaker. Nam!
Omelettwrap
2 Egg
1 ss Vann
Himalayasalt og pepper – Kan sløyfes, bruk det du foretrekker av krydder.
Melkefritt smør, kokosolje eller annen olje til steking.
FREMGANGSMÅTE
1. Pisk egg, vann og krydder sammen.
2. Hell eggestanden i en medium varm stekepanne med smør/olje.
3. Stek omeletten akkurat som en pannekake på begge sider.
4. Avkjøl, og ha deretter på ønsket fyll og rull sammen. Del gjerne i to.
– MariaMarisol
#matpakke #tips #omelett #wrap #omelettwrap #mat #oppskrift
4 kommentarer
Oppdaget bloggen din igjennom atcinsnorge og må si at bloggen din er veldig fin. Følger med heletiden, og må bare si wow “dette så godt ut”. Skal få laget dette til matpakke en gang denne uka! ;))
Rikke: Takk! Så utrolig hyggelig å høre!

Ønsker deg en god uke!
Nei, så smart
Henriette Celin: Takk! Veldig enkelt og greit