Pannekaker smaker like godt året rundt spør du meg, men det er noe med å spise de sammen med krem og friske bær om sommeren- Helt nydelig!
Disse er superenkle å lage og inneholder verken gluten, melk, sukker eller soya. Perfekt for deg med allergi, lavkarbokosthold eller rett og slett vil spise sunt og godt…
Tynne pannekaker
(3-4 stk)
2 Egg
1 dl Kokosmelk – eller annen melk
2 ts Kokosmel
2 ts Fiberhusk
1 liten klype Himalayasalt- kan sløyfes.
Vann
Melkefri smør til steking
FREMGANGSMÅTE
1. Pisk lett sammen egg og melk. Rør inn fiberhusk og kokosmel og la røren stå å svelle i noen minutter.
2. Spe med litt vann hvis røren er for tykk og stek en og en pannekake i godt med smør.
3. Server med krem og bær.
TIPS!
– Tilsett gjerne litt kanel i røren for mer smak.
– Jeg rørte litt vann inn i røren for hver nye pannekake jeg stekte.
– Kokoskrem lages ved å piske opp den tykke delen av kokosmelken med litt søtning.
– Maria Marisol
Herlig med sunne pannekaker, og veldig god topping ^^
Henriette Celin: Helt enig!
Enkel oppskrift, men fryktelig vanskelig å steke
?
Brukte mandelmelk…
Nina: hm, så rart.. Jeg brukte kokosmelk og steke de i godt med smør… Mandelmelk er litt tynnere i konsistensen, men burde ikke hatt så mye å si:/
Nina: Jeg prøvde igjen med samme oppskrift og det funket kjempe fint, laget den på snapchat følg meg gjerne der for å se fremgangsmåte
Nina: “mariamarisol”
Da får jeg prøve igjen, min sto og svellet lenge så mulig det gjorde jeg måtte ha for mye mandelmelk i – eller noe
Nina: Åja, prøv kanskje å ta litt mindre fiberhusk å se om det hjelper
ha en fin dag