Mini Cookie Bites

SAMSUNG CSC
 

Hei og hopp! Håper dere har det bra! 

De siste dagene har jeg storkost meg med mini cookies. 😀  De er rett og slett farlig gode, men de er lavkarbo og helt fri for gluten, melk og sukker så det gjør ingen ting å spise litt for mange av dem 😉

Deigen slenges sammen på 1-2-3 og de skal kun stekes noen få minutter, så disse er helt perfekt når du har lyst på en rask go`bit.

SAMSUNG CSC

Mini Cookie Bites

110 g Mandelmel

1/2 ts Bakepulver

1 liten ts Kanel

1 liten ts Vaniljepulver

1 klype Himalayasalt

15 ss Smeltet smør, uten melk eller meierismør om du tåler.

4 ss Fibersirup gold

Kakaonibs, hakket sjokoladebiter eller begge deler

 

FREMGANGSMÅTE

1. Sett ovnen på 180 grader.

2. Bland sammen de tørre ingrediensene og rør inn litt og litt smeltet smør og fibersirup til du får en fast deig. Tilsett tilslutt kakaonibs og hakket sjokolade.

3. Form en liten deig på et bakepapirkledd stekebrett, del opp deigen i like store biter og rull/form til kuler og trykk de flate på toppen.

4. Stek midt i ovnen i ca 8-10 min, til de er sprø på toppen. (Kommer litt an på hvor store du lager de).

5. Avkjøl helt på rist.

Cookie bitene blir skikkelig sprø på utsiden og myke inni når de er blitt avkjølt.

SAMSUNG CSC

Tips!

– Vaniljepulver kan byttes ut mot stevia vaniljedråper

– Fibersirup kan byttes ut mot annen sirup eller flytende honning. Smak til underveis.

– Himalayasalt kan byttes ut mot vanlig salt.

– Jeg brukte både kakaonibs og sukkerfri/melkefri sjokolade.

– Viktig å røre inn litt og litt smør om gangen, og ikke alt på en gang da blir deigen litt før løs.

– Cookiebitene får ikke så mye farge på toppen, men de er ferdig stekt for det. Steker du de lenger blir de ikke myke inni.

– Jeg kjøper flere av produktene på iHerb, og her kan du få rabatt ved å bruke denne koden første gang du handler ” SCJ678 “.

– iHerb guide kan du lese her 

SAMSUNG CSC

 

#cookies#lavkarbo#sukkerfri#melkfri#glutenfri#vegan#sunt#sunnmat#mat#helse#kosthold#ernæring
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg