Mangosorbet

SAMSUNG CSC
 

Vi går mot vår og lysere tider, ikke lenge til sommeren er her! 😀 Hva passer vel ikke bedre på denne tiden enn en deilig sorbet? 

Denne er laget på mango, og er helt fri for gluten, melk og tilsatt sukker. Perfekt når du vil spise sunn og ren mat. Denne glir rett inn i et paleo kosthold. 🙂

SAMSUNG CSC

Mangosorbet

250 g Frossen mango i biter

140 g Kokosmelk light som har stått kaldt og blitt fyldig

1/2 Lime

1 ss Fibersirup clear

Pistasjnøtter til topping.

 

FREMGANGSMÅTE

1. Ha frossen mango og kald kokosmelk i en blender og kjør sammen til en kremet konsistens.

2. Smak til med lime og agavesirup. Noen mangoer er mer søte enn andre så anbefaler å smake til underveis.

3. Server med en gang, eller frys ned og tin litt i romtemperatur før servering.

4. Topp gjerne med hakkede pistasjnøtter.

SAMSUNG CSC
 

TIPS!

– Har du ikke frossen mango kan du bruke fersk, men da må du fryse sorbeten før servering. Fremgangsmåten er den samme, men hell den over i en boks og sett i fryseren i 3-4 timer, ta ut or rør godt ca hver 45 min for å unngå at den krystalliserer seg. Etter 3-4 timer kan den fint stå videre i fryseren frem til servering.

– Fibersirup clear kan byttes ut mot f.eks  honning, yaconsirup, agavesirup, stevia, kokossukker eller sukrinmelis.

– Kokosmelk kan byttes ut mot naturell yoghurt.

 

#mangosorbet#sorbet#iskrem#melkefri#glutenfri#sukkerfri#sunt#raw#rawfood#paleo#vegan#oppskrift
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg