Hei fra meg! ♥ Titter innom med en deilig oppskrift til dere!
Hva passer vel ikke bedre enn vafler i påskesolen? – Disse er lavkarbo, uten melk, gluten og sukker ++. Laget med hakket sjokolade i røren. Skikkelig kosevafler i ferien. 🙂
Vafler med sjokoladebiter
3 Egg
2-3 ss Kokosblomstsukker
2 dl Melk
50 g Smør
2,5 dl Malte mandler
1 ss Fiberhusk
1 ts Bakepulver
1 ts Kardemomme
1 ts Kanel
1 klype Himalayasalt
Hakket sukkerfri ( evt melkefri ) sjokolade.
FREMGANGSMÅTE
1. Bland alle ingrediensene sammen utenom sjokoladen. Kardemomme og kanel kan sløyfes, men gir en god smak.
2. La røren stå å svelle i ca 5 min.
3. Stek i masse smør!
4. Server nystekt, gjerne med litt gojibær og mørk sjokolade på toppen som smelter.
TIPS!
– Jeg brukte mandelmelk, detkan byttes ut mot annen melk eller fløte.
– Prøv deg gjerne med andre malte nøtter også.
– Ikke ha for mye hakket sjokolade i røren, da bare brenner det seg i jernet.- Jeg brukte Atkins Crispy Milk Chocolate i røren og 70% sjokolade fra Soma på toppen.
– Husk å stek i godt med smør.
Disse må jeg prøve å lage,høres godt ut:)