God lørdag og påskeferie! 😀
I dag skal jeg friste dere med enda en sunn go`bit! 😀 Jeg har laget raw fudge som smaker helt himmelsk! Denne er rask å lage, og anbefales å ha på lur i fryseren når du har lyst på noe godt! 😉

Raw fudge
115 g Cashewnøttsmør ( eller annet nøttesmør)
60 ml Fullfettet kokosmelk
50 g Fibersirp. – eller kokosblomstsirup, evt agave eller yaconsirup.
2 ss Kokosolje
20- 30 g Rå kakaopulver
5 dråper Stevia vanilje
1 klype Himalayasalt
FREMGANGSMÅTE
1. Bland alle ingrediensene godt sammen i en foodprosessor.
2. Kle en liten form med bakepapir og hell blandingen over og jevn overflaten.
3. Sett formen i fryseren til det har stivnet, gjerne natten over.
4. Rut opp i ønsket størrelse og nyt!
5. Oppbevares helst i fryser, men kjøleskap fungerer også.
TIPS!
– Alle prduktene kan kjøpes på helsekost, Cashewnøttsmør, kakaopulver, kokosolje og kokosblomstsukker er fra Økosjokolade .
– Oppskriften er RAW, men du kan selvfølgelig bruke vanlig kakaopulver (usøtet), men da blir ikke oppskriften raw.
– I steden for cashewnøttsmør kan du fint bruke et annet nøttesmør.
– Kokosmelk kan evt erstattes med fløte.
– Grunnen til at jeg skriver 20-30 g kakao er fordi du burde selv smake til underveis slik at du får din ønsket kakaosmak i fudgen. Noen liker sterkere og andre mildere.
Nyt helgen videre!