FUDGE

SAMSUNG CSC

God lørdag og påskeferie! 😀

I dag skal jeg friste dere med enda en sunn go`bit! 😀 Jeg har laget raw fudge som smaker helt himmelsk! Denne er rask å lage, og anbefales å ha på lur i fryseren når du har lyst på noe godt! 😉

SAMSUNG CSC
Raw fudge

115 g Cashewnøttsmør ( eller annet nøttesmør)

60 ml Fullfettet kokosmelk

50 g Fibersirp. – eller kokosblomstsirup, evt agave eller yaconsirup.

2 ss Kokosolje

20- 30 g Rå kakaopulver

5 dråper Stevia vanilje

1 klype Himalayasalt

 

FREMGANGSMÅTE

1. Bland alle ingrediensene godt sammen i en foodprosessor.

2. Kle en liten form med bakepapir og hell blandingen over og jevn overflaten.

3. Sett formen i fryseren til det har stivnet, gjerne natten over.

4. Rut opp i ønsket  størrelse og nyt!

5. Oppbevares helst i fryser, men kjøleskap fungerer også.

SAMSUNG CSC

TIPS!

– Alle prduktene kan kjøpes på helsekost, Cashewnøttsmør, kakaopulver, kokosolje og kokosblomstsukker er fra Økosjokolade .

– Oppskriften er RAW, men du kan selvfølgelig bruke vanlig kakaopulver (usøtet), men da blir ikke oppskriften raw.

– I steden for cashewnøttsmør kan du fint bruke et annet nøttesmør.

– Kokosmelk kan evt erstattes med fløte.

– Grunnen til at jeg skriver 20-30 g kakao er fordi du burde selv smake til underveis slik at du får din ønsket kakaosmak i fudgen. Noen liker sterkere og andre  mildere.

 


Nyt helgen videre!

#sjokolade#raw#rawfood#lavkarbo#fudge#glutenfri#sukkerfri#melkefri#mat#kosthold#helse#oppskrift
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg