Squashlapper

SAMSUNG CSC

 

Hei dere!

Klar for en kjøttfri oppskrift? I dag har jeg laget squashlapper. Følger du meg på snapchat, kan du se mer “behind the scene” bilder av maten jeg lager, samt tips og andre ting. – Jeg har også lagt ut et bilde av en rimelig tørkemaskin til frukt og grønt  i dag hvis du er interessert 😀

 

SAMSUNG CSC
 

Squashlapper

1 Squash

2 Egg

1 ts Fiberhusk

1  ss Mandelmel ELLER 1 neve revet ost

1/2-1 Sjalottløk

1/3 Rød chilli

Himalayasalt

Pepper

1 kvast Persille- Evt annet ønske urter og krydder.

Cocosa  Pure til steking

Sitron

 

FREMGANGSMÅTE

1. Riv squashen grovt på et rivjern. Legg den deretter i et dørslag og la den renne av seg i 15-20 min, gjerne med litt himalayasalt da salt binder vann. Klem ut den siste saften med hendene dine.

2. Hakk løk og chilli og bland sammen med squashen.

3. Bland inn egg, mandelmel/ost, fiberhusk og smak til med persille, salt og pepper.

4. Smelt en god spiseskje med cocosa pure i stekepannen og stek lappene til de er gyldne på begge sider. ( ca 2-3 min på hver side, avhengig av hvor tykke og store du lager de)

5. Skvis gjerne litt sitronsaft over ved servering.

SAMSUNG CSC

 

TIPS!

– La squashen renne godt av seg før du blander den sammen med de andre ingrediensene.

– Bruk gjerne andre krydder og urter etter smak.

– Mandelmel kan f.eks byttes ut mot sesammel eller havremel.

– Bland gjerne inn andre grønnsaker også f.eks gulrot og paprika.

– Anbefaler å skvise litt sitron over ved servering for å få en frisk og god smak. Kan også servers med en dressing ved siden av.

 

#kjøttfri#middag#glutenfri#melkefri#sunt#mat#kosthold#helse#ernæring#oppskrift#squash#squashlapper
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg