Lyst til å ta havregrøten til nye høyder? Det er så lite som skal til og denne er så utrolig god! ♥
HAVREGRØT
1 1/2 Havregryn, glutenfri
3 dl Kokosmelk
1/2 ts Vaniljepulver
1 ss Smør / Cocosa kokosolje
FREMGANGSMÅTE
1. Kok opp kokosmelk i en kjele, tilsett havregryn og vaniljepulver.
2. Rør godt og la det stå på lav varme i 5 min.
3. Ta kjelen av platen og rør inn 1 ss smør eller kokosolje.
4. Server gjerne med nøtter, frø, bær eller frukt.
TOPPING
Valnøtter
Blåbær
Gresskarkjerner
Gojibær
TIPS!
– Tilsett gjerne noe form for søtning om du ønsker, men jeg syntes ikke at jeg trengte det da både kokosmelken og vaniljepulveret er søtt i seg selv.
– Søtning kan f.eks være steviosa eller litt yaconsirup på toppen.
#havregrøt#supermat#melkefri#sukkerfri#glutenfri#sunt#mat#helse#kosthold#ernæring
2 kommentarer
Med kokosmelk blir den ekstra god, minsten får det innimellom av bløtlagt havre og hirse
Nina: Ja det blir skikkelig godt, og kan tenke meg det blir det med hirse også