Hei dere!
I skrivende stund sitter jeg å nyter disse herlige cookisene. NAM! Jeg lagde en dobbel porsjon i går kveld ( natt;). De var rett og slett super gode!
Supercookies
2 Egg
4 -5 toppet ts Steviosa
20 g Sukringold
130 g Havregryn, glutenfri
1 dl Havremel, glutenfri
1 liten klype Himalayasalt
100 g Cocosa
2-3 ss Gojibær
1-2 ss hakket Mandler
FREMGANGSMÅTE
1. Pisk eggene med steviosa og sukringold, til sukkeret har løst seg opp.
2. Smelt cocosa og avkjøl.
3. Rør inn salt, havregryn og gojibær i eggblandingen, og bland inn smeltet cocosa.
4. Lag små topper på et bakepapirkledd stekebrett i ønsket størrelse, og strø over hakket mandler.
5. Sett i forvarmet oven på 160, og stek i ca 20 min til de har blitt gyldne.
6. Avkjøl på rist.
TIPS!
– Havremel lager jeg selv ved å kjøre havregryn med en stavmikser.
– Steviosa og sukringold kan helt sikkert byttes ut mot annet søtning, bare smak deg frem.
– Tilsett gjerne litt hakket Atkins sjokolade i deigen, da får du skikkelig sjokoladecookies!
– Server gjerne med litt ekstra gojibær.
– Oppskriften gir ca 15 små eller 8 store cookies.
– Obs! Steketiden avhenger av størrelsen, følg med underveis!
Selvom klokken ble alt for mye før jeg kom meg i seng, har jeg allerede rukket å sitte i tannlegestolen og flere ærend er unnagjort. * klapp på skuldra *. – Jeg elsker produktive dager! Videre går dagen med til gjøremål jeg rett og slett ikke rekker de dagene jeg er i Oslo. Håper dere har en fin dag! Vi snakkes ♥
De så fantastisk gode ut, skal teste de ut med engang

Ønsker deg en super uke
Madde K.K: takk for det! Ha en nydelig dag!