Hei dere! Jeg håper dere nyter romjulen maks, det gjør ihvertfall jeg! Vi har til å med fått litt snø her på østlandet, -hvor koselig er ikke det! ♥
Uansett det er kun 2 dager til nyttårsaften ( !!), i den anledning vil jeg dele en oppskrift på waldorfsalat med dere. Perfekt hvis du skal servere kalkunmiddag.
Oppskriften er melkefri og uten tilsatt sukker…
WALDORFSALAT
3 dl Soyafløte ( kremfløte)
2,5 dl Ekte majones
2 ts Steviosa
4-5 stk Stangselleri
5 store Epler
1/2 stor Sitron
300 g Blå druer
FREMGANGSMÅTE
1.Hakk stangselleri, epler og valnøtter i passe store biter, og del deretter druene i to og sett til side.
2. Stivpisk soyafløte med steviosa, og vend inn majonesen.
3. Tilsett presset sitronsaft og bland inn stangselleri, valnøtter og epler.
4. Smak til om du evt vil ha i litt mer sitron eller steviosa.
TIPS!
– Tåler du vanlig melk kan du selvfølgelig bruke vanlig kremfløte.
– Steviosa, kan f.eks byttes ut mot sukrin eller kokosblomstsukker.
– Pynt gjerne med litt druer og valnøtter på toppen.