Romjulen er så deilig! Nå bare nyter jeg dagene med familie, venner, god mat og drikke. ♥
Jeg lagde opp en god porsjon med marshmallows før julen som er helt uten melk, hvete og sukker. Perfekt til en varm sjokolde etter en gåtur i frisk luft.
MARSHMALLOWS
3 ss Gelantinpulver
200 g Vann
130 g Fibersirup klar
2 ts Steviosa
10 g Yaconsirup
16 dråper Stevia vanila creme
1 klype Salt.
Sukrinmelis ( til strø)
FREMGANGSMÅTE
1. Ha gelantinpulveret i en kjøkkenmaskin sammen med halvparten av vannet.- Ikke rør, men la det bare svelle sammen.
2. Ha resten av vannet sammen med de andre ingrediensene i en kasserolle og gi det et lite oppkok.
3. Hell den varme blandingen over i kjøkkenmaskinen.
4. Start på lav hastighet, og øk gradvis hastigheten til maks. Piskes sammen i ganske nøyaktig 10 min!
5. Kle en form med bakepapir, og sikt over et tynt lag med sukrinmelis.
6. Når marshmallowblandingen er klar heller du den over i formen. Sikt evt over litt sukrinmelis på toppen.
7. Sett i kjøleskapet til det har stivnet, ca 2 timer.
8. Skjær opp i ønskelig store biter.
9. Oppbevar i et tett glass i kjøleskapet.
TIPS
– 3 ss Gelantinpulver kan byttes ut mot 18 stk gelantinplater – Bløtlegg gelantinplatene i kaldt vann i 10 min. Ta ut platene og press ut vannet. Ha over i bakebollen og hell deretter den varme blandingen over.
– Steviosa kan byttes ut mot kokosblomstsukker
– Yaconsirup kan byttes ut mot agavesirup eller flytende honning.
– Stevia vanila creme kan byttes ut mot 1/2 ts ekte vaniljepulver
– Himalayasalt kan byttes ut mot annet salt.
– Jeg syntes marshmallowsene ble søte nok (!), men vil du ha de søtere tilsetter du bare litt mer fibersirup eller steviosa. ( Ikke ta mer yaconsirup da blir blandingen gul (; )
1 Kopp Varm Sjokolade
1/2 boks Kokosmelk
1 ss Raw Kakaopulver
1 ts Kakaosmør
1 liten klype Himalayasalt
(Søtning etter smak, – jeg brukte litt kokosblomstsukker og noen dråper Stevia Vanila Creme)
FREMGANGSMÅTE
1. Varm opp kokosmelk i en kasserolle på svak varme.
2. Tilsett de andre ingrediensene og rør om.
3. Varm opp til ca 42-46 grader, da beholder du kakaoen rå. ( Varmes opp til det er drikkevarmt)
4. Smak til med søtning.
5. Topp med hjemmelaget marshmallow
Ååå, hjemmelagde marshmallows fristet sikkelig!
Ønsker deg en fortsatt fin jul!
Keflex 500 Kamagra 100mg Generico Buy Diflucan Without No Perscription Buy Cialis Propecia Generic California Dove Acquistare Cialis Forum Propecia Preis Apotheke