God “morgen” ! Søndag er ikke for åpne butikker, men for å sove ut etterfulgt av en laaang frokost;)…
På menyen i dag står det Quinoalapper ++ Selvom oppskriften ser liten ut er quinoa mektig, så det holder godt og lenge.
Du trenger: ca 5-6
2 Egg
1 dl Melk
2 ss Vann
1 dl Quinoamel
0,5 dl Quinoaflaker
1 ts Fiberhusk
1 ss Hampprotein (kan sløyfes)
1 Klype salt
1 ts Yaconsirup / Honning eller Agave
Fremgangsmåte:
Pisk eggene lett sammen i en bolle, og tilsett melken. Bland de tørre ingrediensene sammen og rør det deretter litt og litt inn i melk/egg blandingen og bland godt sammen. La røren stå å svelle i ca 5 min.
Stek med smør på middelsvarme.
Tips!
Tilsett gjerne med søtning hvis du vil ha den søtere, men det trenges ikke hvis du serverer pannekakene med en form for sirup på.
Tilsett hampprotein eller annet protein hvis du vil ha en mer proteinrik variant, men trenges ikke.
Bruk den melken du liker best( tåler) og stek evt med melkefritt smør.
Quinoaflaker kan sløfes, men sløyfes, evt bruk havregryn eller hirseflak. Sløyfes det helt sløyf også vannet,