I anledning bursdagen min som er på tirsdag, hadde jeg noen venniner på middag på torsdag .- Da hele tirsdagen går med til bloggevent og skole. 🙂
Jeg laget en sunn lasagne med salat og serverte god gammeldags yoghurtkrem til dessert. ( oppskrift på desserten kommer)…
Du trenger:
2 fedd hvitløk
1 stor løk
400 g kjøttdeig/karbonadedeig
2-3 bokser hermetiske tomater
Salt
Pepper
Basilikum
1-2 honning
2,5 dl melk
1aubergine
1 ss honning
Spisskummin
1 squash
Raspet ost
4-5 “pasta” platet ( glutenfri av ris)
Fremgangsmåte
Start med å kutte aubergine i små terninger, finhakk løk og hvitløk og surr det sammen med litt olje i en stekepanne til løken er blank, og sett til side. Ha kjøttdeigen i en kaserolle med olje og krydder,og stek til den er godt brunet. Tilsett hermetiske tomater, hakket basilikum, melk, honning og krydre sausen med litt salt pepper og spisskummin og malt koriander (kan sløyfes).
Del deretter squash i tynne skiver med en ostehøvell eller mandolin, og rasp ost.
Ta frem en ildfast form og begynn med å legge saus, squash og pastaplater lagvis i formen, begynn med saus og avsluttef saus. Topp til slutt med ønsket mengde ost.
Stek midt i ovnen på 200 grader i ca 30 minutter til du ser sausen boble godt.
Server gjerne med en enkel salat
Isbergsalat
Agurk
Cherry tomater
Fetaost
Paprika
Ser kjempe godt ut 🙂
Nina Bakke: takk! Smakte nydelig!:-)
Den var super god! Er nok ny familiens favoritt 😊
Judith: Så gøy å høre 😀 Takk for at du deler det med meg! 🙂 God jul til deg og dine!