Genser Bik Bok Her Topp Bik Bok Her
God formiddag!
I skrivende stund sitter jeg å nyter en deilig “frokost”:) uken har vært lang og gått i ett fra start til slutt. Så i dag tok jeg en ekstra lang morgen hvor jeg absolutt ikke gjorde noen ting, haha, etterfulgt av en lang varm dusj:-)
Hirsegrøt 1 porsjon
1 dl hirseflak
3 dl melk ( soya, ris, mandel osv,eller vann)
1 klype salt
Fremgangsmåte
Kok opp melken og strø over hirseflak og rør sammen, la grøten koke i ca 10 minutter under stadig omrøring. Smak til med en liten klype salt.
Server gjerne med
Bær ( jeg bruke frosne bringebær)
Hakka nøtter ( jeg brukte paranøtter)
Kanel
Steviosa
Evt en klatt melkefri smør.
Hirse er en av de eldste kornsortene som finnes, og den er naturlig glutenfri.
Hirseflak har masse god næring i seg og er perfekt til en næringsrik frokost.
Smil Marisol:)