Jeg har fått spørsmål om jeg kan legge ut litt flere middags oppskrifter, så det skal jeg gjerne gjøre:)
Må ærlig innrømme at jeg ikke spiser varm middag hver dag. Jeg er et “frokost” menneske og spiser gjerne smoothie, grøt og tykke lapper og melkemat til middag hvis jeg rett og slett ikke gidder å lage mat 😉
Jeg har tatt det til meg , og skal vli flinke til å lage ordentlig middag:)
Starter med en kjøttdeig/karbonadedeig rett med masse smak i.
Til 2-3 porsjoner
600 g kjøttdeig/ karbonadedeig ( kyllingkjøttdeig kan sikkert også brukes)
Olje til steking
1/2 Ny kål
1/2 rød paprika
2 klyper salt
1 ts pepper
4 ts paprikapulver
1 ts chillipulver
1/3 flaske glutenfri soyasaus
2 dl vann
2 ss rømme (vanlig eller av soya)
Fremgangsmåte
Brun kjøttdeigen i en stekepanne med olje.
Skjær kålen i srimler å tilsett i kjøttdeigen sammen med paprika.
Ha isalt, pepper, paprikapulver, chillipulver ,soyasaus og vann og la retten småsurre under lokk i 10 minutter.
Smak til å ha gjerne mer soyasaus og krydder i.
Rør inn rømmen like før servering.
Tips!
Lager du denne til hele familien kan du gjerne servere ris ved siden. Blad gjerne inn soyasaus i risen, da blir det ekstra godt
haha, må le litt av spysausen 😀
Det så godt ut!
Ønsker deg en fin kveld 🙂
karoline solsvik: haha, autocorect kaller man d:D hehe , takk for at du sa i fra, har rettet på d nå;)
Madde K.K: takk! Var veldig godt! Skikkelig middag;) takk for det! Ha en flott kveld!:)
Så kjempe godt ut!!!:O
Sentrumsjenta: Takk!:) var smaker mye bedre enn d ser ut som å;)
Det så godt ut 😀
Nina Bakke: takk!:)
Oi, det så godt og enkelt ut. 🙂 Det skal jeg prøve en dag.
Mette: takk! Annbefales??