God morgen kjære lesere!
Jeg har sammen med Atkins norge laget en ny lavkarbo oppskrift, og denne gangen har jeg laget mager kyllingleverpostei.
Det høres kanskje vanskelig ut å lage hjemmelaget leverpostei, men det er det ikke, og det tar heller ikke lang tid!
Oppskriften er både glutenfri, melkefri, lavkrbo og IBS vennlig. 😀
Leverpostei av kyllinglever
500 g kyllinglever ( prior,kjøpt på meny)
1 ts himalyasalt
1 ts johannesbrødkjernemel
1 ts sort pepper
1 dl vann
1 ts frisk rosmarin
2 kvister frisk basilikum
Bruk evt andre krydder, eller hakk løk for mer/annen smak på posteien, De krydderne jeg har brukt er IBS vennlige.
Fremgangsmåte
Start med å skylle av overflødig blodvann av leveren. Ha den deretter i en blender og kjør på full guffe i 30 sek. Ha så i resten av ingrediensene. og bland godt sammen i blenderen i nye 30 sek.
Smør en brødform som rommer 11/2 l med olivenolje eller Pam-spray, og hell i røren . Vil du ha en høyere postei så bruk en mindre form.
Sett ovnen på 160 grader.
Fyll en dyp langpanne med varmt vann og sett formen oppi,og sett den midt i ovnen i ca 45 minutter.
Avkjøl posteien i formen, og bruk en kniv og vend ut posteien.
Jeg delte den i to, og fryste halvparten, og la resten i kjøleskapet.
Kyllinglever er kjempe sunt, og det har et lavtkalori innhold, lavt innhold av fett,null karbohydrater og masse protein.
Du har en super fin blogg! liker veldig godt matinnleggende dine! stå på videre, du er super!
Marthe Dybdahl: takk:) så hyggelig å høre!:) takk for at du leser bloggen min, det setter jeg stor pris på:D