FRANSK EPLE BRØD

 

På lavkarbo måten… Dette en min andre oppskrift i samarbeid med Atkins Norge.

 

 

Jeg har lenge savnet et litt saftigere og “søtt”brød, som kan erstatte det berømte bananbrødet, som kan brukes til frokost om morningen.

Dette er ekstra godt med ost,smør eller syltetøy (uten sukker) .

 

 

 

Eplebrød

60 g kokosmel

40 g mandelmel

40 g sukin

1 ts bakepulver

1 ts kanel

1/2 ts natron

3 egg

1 dl mandelmelk eller kokosmelk

125 g eplesyltetøy (uten sukker)

2 ss smør smeltet

1 eple

Crumble

2 ss hakka mandler

2 ss sukrin

litt kanel

2 ss smør

 

Fremgangsmåte

Bland sammen de tørre ingrediense i en bolle og sett til side.

Pisk egg til eggedosis og ha i melk og smør, og bland deretter inn eplesyltetøyet.

Sikt inn de tørre ingrediense og bland godt sammen med en slikkepott.

Kutt opp eplet i halve skiver og bland sammen ingrediense til crumblen.

Hell røren over i en bødform, legg epleskivene over og ha crumblen på toppen. dryss gjerne litt kanel på toppen.

Stek på 180 grader i ca 40 minutter

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg