Liten brownie kake til lørdagskos i starten av påskeferien smaker helt greit! 🙂 Helt glutenfri, melkefri og sukkerfri. Sunn som bare det 🙂
Du trenger:
50 g kokosmel
20 g kakaopulver
220 g smeltet smør ( melkefri melange)
3 egg
100 g sukrinmelis
1 ts. vanilje ekstrakt eller 1/2 ts vaniljepulver
Fremgangsmåte:
Bland alt sammen i en bolle og pisk med en miksmakster til en klompri tykk røre. Ha i en liten ca 20x 20 cm bakepapirkledd form ,(
jeg brukte en hjerteform)og stek på 155 grader i ca 25-30 minutter. Kaken er ferdig når du kan ta en pinne ned uten at noe henger igjen.
Avkjøl på rist
Dryss litt sukrinmelis over og server.
4 kommentarer
såg utrolig godt ut
Takk, det var skikkelig godt:DNavn:
Jeg prøvde meg på denne og den ble veldig god. Jeg er derimot ikke så glad i å bruke sukrin, den gir en så kald og våt følelse i munnen. Derimot vil jeg prøve å bruke Tagatesse neste gang 😉
Sylvia King: Jeg skjønner hva du mener…jeg lagde denne igjen, og brukte yacon syrup pog stevia ble mye bedre 😀