Starter dagen med ferskt brød til frokost…
Av en eller annen merkelig grunn var jeg lys våken fra 07.00 i dag.- litt for tidlig på en lørdag spør du meg..
like greit å bare stå opp og starte dagen. Jeg hadde en lavkarbø brødmix fra EASY living som jeg slang sammen, den skulle kun tilsettes vann.
Det så sånn ut, ikke akkuratt som bilde på pakkningen. hevde seg lite og ble litt kompakt.
Så jeg slang sammen mitt eget brød i steden.
Smakte mye bedre
Du trenger
100 g gresskarkjerner
60 g sesamfrø
50 g solsikkekjerner
15 g knuste linfrø
50 g sesammel
1 1/2 ss kokosolje /smør eller olje
2 ts fiberhusk
1/2 ts himalaya salt
1 ts bakepulver
2 hele egg
3 eggehvitter
Fremgangsmåte
Pisk lett sammen egg og eggehvitter. Bland sammen det tørre i en annen bolle og hell eggblandingen over og ha i olje og rør godt sammen. Ha over i en bakepapirkledd brødform og sett midt i ovnen på 170 grader. stek i ca40-50 min,avhengi av ovnen.