1 plate
Du trenger
(Base)
5 mellomstore eggehvitter
2 ss mandelmel
2 ss knuste linfrø
( bruk de grønnsakene du vil, denne gangen brukte jeg)
3stangselleri
1/3 grønn paprika i små biter
1/3gul eller rød paprika i små biter
1 raspet gulrot
Et dryss chilli pulver
En “dæsj” gurkemeie
Valmufrø
Fremgangsmåte:
Pisk eggehvittene ganske stive, pisk inn mandelmel og linfrø.
Ha deretter i grønnsaker og krydder og bland godt.
Bre utover et bakepapirkledd stekebrett og stek på 165 grader varmluft i ca 5 minutter . Ha brettet ut og rut opp knekkerbrød. Stek videre til de er ferdig.
Disse ble super gode! Det er bare å variere grønnsaker etter hva man har og liker.
Masse proteiner, litt sunt fett og sunne karbs i form av grønnsaker!:-)
4 kommentarer
De skal jeg prøve til helgen 🙂
Mitt liv som restehaug: så gøy å høre!:) kos deg med de 😉
så veldig gode ut! 🙂
Kamilla Haaland: takk, de var kjempe gode! Allerede spist tre brett til, Haha;-)