GLUTENFRI BAKST

Små rundstykker:

350 g mel

Jeg brukte lys glutenfri melblanding, men erstatet noe av melet med 3 ss ertemel ,3ss kokosmel og 3 ss sesammel

1ts fiberhusk

2 ts sukrin

3 ts bakepulver

50 gr kaldt smør

2,5 dl valgfri melk (gjerne nøttemelk)

1/2 ts vaniljeekstrakt

 

Fremgangsmåte: bland alle de tørre ingrediensene i en bolle. Ha i smør og melk og elt sammen i ca 10 min.

Ha litt oliven olje på hendene og lag små rundstykker . Ha over på stekebrett . Og pensle med egg eller melk og strø sesamfrø over. stek på 220 grader i 15 min.

#glutenfri#melkefri#bakst#rundstykker#fitness
2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg