SUKKERFRI MARSHMALLOW

Highprotein ,lavkarbo ,sukkerfri og melkefri marshmallow , ikke feil;) duppet i sjokolade og rullet i knust candy canes! Nam!:):)

Oppskrift Marshmallow

Du trenger

3dl vann

3ss sukrin +

3ss xylitol

1pose gelantinpulver

Stevia vanilje

1 scop Proteinpulver med vaniljesmak (kan sløyfes)

Fremgangsmåte:

Start med å røre ut gelantinpulveret i 2.5 dl kaldt vann og la det svelle.

Hell resten av vannet i en kjele med sukrin og xylitol og små kok i va 10 min.

Ha deretter i gelantin blandingen og rør til alt er oppløst. Dette skal ikke koke.

Ha så blandingen i en kjøkkenmaskin og pisk i c 25 min. Vil du ha i proteinpulver er det nå du skal ha det i .

Du ser underveis at blandingen blir fluffy og tykk .

Kle en firkatet form med bakepapir, når blandingen er ferdig hell over og ha i kjøleskapet i et par timer.

Skjær opp i firkanter.

(Sånn blir det hvis man ikke lar det stivne lenge nok)

 

Oppskrift sjokolade

Du trenger:

100 g kakaomasse

50 g kakaosmør

30 g agavesirup

30 g Sukrinmelis m/stevia

40 g cashewnøttsmør

1 ts vaniljepulver

 

Fremgangsmåte

Ha kakaomasse og kakaosmør i en bolle og smelt over vannbad .

visp inn cashewnøttsmør til det er godt blandet. Deretter ta i vaniljepulver og søtningsmidler og viisp det godt sammen. Avkjøll litt før du dupper marshmallowen ned i.

 

Rull gjerne i knust candy canes

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg