Uten melk og sukker.
Flere enn som har tradisjon med riskrem på julaften(?). Med rød saus og mandel. Ja det holder ikke bare mandel i grøten på lille julaften. Hehe:)
Her er min versjon av sunnere riskrem uten melk og sukker.
Du trenger:
Kokt ogavkjølt risgrøt
Soya fløte, havre fløte eller risfløte
Sukrin
Fremgangsmåte:
Pisk fløten Stiv og bland i sukker. Ha dretter litt og litt grøt i kremen til passe konsistens. Jeg har en tendens til å ta alt for mye krem i med en gang, så må alltid piske mer krem. Så bedre å ta litt og litt. 🙂
2 varianter rød saus:
1.
Kok opp fun light bringerbær smak med vann i en kjele. I et glass ha 3ts johannes brød kjerne mel og 1 ss kaldt vann og bland sammen, ta deretter kjelen av platen og bland jevningen oppi. Og avkjøl.
2.
Ha frosne bringerbær i blender med sukrin melis og bland til en jevn saus. Bruk en sil å hell sausen over så får du ut klumper.
Nam, det så godt ut!
Ønsker deg en fin romjul og et godt nyttår!
Så godt det så ut! 🙂 Ha en fin kveld 🙂
elisebr: takk:) i like måte:)
Madde K.K: takk 🙂 smakte veldig godt også!:):) ønsker deg et ekstra godt nytt år 🙂