SUNNE RISBOLLER

Dagen før dagen!

Lillejulaften og ingen jul uten risboller:)

Så da måtte jeg lage noen uten melk, gluten og sukker 🙂 farlig gode! Neste gang skal jeg doble oppskriften, for disse gikk fort unna!

Du trenger

200 g sukkerfri og melkefri sjokolade

250 g kokosfett, gjerne Cocosa Extra Virgin

2 egg

2 dl Sukrinmelis

3 ss sterk kaffe

3-4dl puffet kamut (eller puffet ris/havre)

Fremgangsmåte:

Smelt kokosolje og sjokolade sammen.

Visp egg og sukrinmelis til eggedosis.

Kok sterk kaffe.

Bland kaffe og sjokolade inn i eggedosisen . Ha deretter i puffet kamut/ris.

Bruk en skje og lag boller/topper på et matpapir eller ha i muffinsformer. Sett kaldt til det stivner.

Oppbevar i kjøleskap eller fryser.

Håper dere koser dere og er klare til i morgen!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg