Dagen før dagen!
Lillejulaften og ingen jul uten risboller:)
Så da måtte jeg lage noen uten melk, gluten og sukker 🙂 farlig gode! Neste gang skal jeg doble oppskriften, for disse gikk fort unna!
Du trenger
200 g sukkerfri og melkefri sjokolade
250 g kokosfett, gjerne Cocosa Extra Virgin
2 egg
2 dl Sukrinmelis
3 ss sterk kaffe
3-4dl puffet kamut (eller puffet ris/havre)
Fremgangsmåte:
Smelt kokosolje og sjokolade sammen.
Visp egg og sukrinmelis til eggedosis.
Kok sterk kaffe.
Bland kaffe og sjokolade inn i eggedosisen . Ha deretter i puffet kamut/ris.
Bruk en skje og lag boller/topper på et matpapir eller ha i muffinsformer. Sett kaldt til det stivner.
Oppbevar i kjøleskap eller fryser.
Håper dere koser dere og er klare til i morgen!
4 kommentarer
Mmmm:-)
Ønsker deg en riktig God Jul<3
Så fine 🙂 GOD JUL 😀
Nina Bakke: takk:) god jul til deg også:):)
Adriana: takk for det!:) og i like måte! Ha en riktig god jul:):)