God lørdags morgen!:)
Her om dagen lagde jeg hvit sjokolade. Dette hadde jeg aødri prøvd faktisk. Innbilt meg hele tiden at dette var mye mer komplisert enn det egentlig var, haha! Det var jo kjempe enkelt og så fort gjort. 😀
(bildene er tatt med mobil, derfor litt dårlig)
Oppskrift
Du trenger:
60 g kakaosmør
30 g rismelkpulver
15 g Sukrinmelis
1/4 ts vaniljepulver
1 neve hakkede gojibær (valgfritt)
Fremgangsmåte:
Ha Kakaosmøret i en bolle og smelt over vannbad. Rør inn rismelkpulveret, Sukrinmelis og vaniljepulver. Ha i gojibær, og hell sjokolade blandingen over i konfektformer eller en papirkledd form og sett i kjøleskapet til den har stivnet. Sjokoladen må oppbevares kald til servering.
Tips!
Ha i hakkede nøtter i stden for gojibær.
Putt en marsipankule i midten
Dypp i mørk sjokolade når den har stivnet
Er du bedt på besøk i julen så er dette en perfekt vertine gave. Behold sjokoladene i konfektpapiret og ha i et søtt glass med lokk og pynt med en rød sløyfe:)
Dette så veldig godt ut, dette skal jeg prøve takk for tipset 😀
Lisa: Takk så hyggelig!:) KOS deg 🙂